Jaap van Duijn nieuwe voorzitter Business Club Quick Boys


Eind 2009 is door het bestuur van K.v.v. Quick Boys een commissie ingesteld om een nieuwe voorzitter te vinden voor de Businessclub. Na een zorgvuldige zoektocht is deze commissie tot een geslaagd resultaat gekomen door de voordracht van Jaap van Duijn.

Het bestuur heeft deze voordracht afgelopen week bekrachtigd en hem per direct  aangesteld als voorzitter van de Business Club. Jaap zal hiermee de vacature vervullen die was ontstaan nadat Paul van der Plas vorig jaar de overstap maakte van voorzitter van de Businessclub naar hoofdsponsor. In de tussenliggende periode is Harry Vermond (bestuurslid commerciële zaken K.v.v. Quick Boys) als interim- voorzitter opgetreden.

Jaap van Duijn, in het dagelijks leven algemeen directeur van de Zwammerdam Groep, ziet deze nieuwe uitdaging met vertrouwen tegemoet. Jaap heeft oog voor hetgeen de afgelopen jaren bereikt is en begrijpt tegelijkertijd dat er verdere stappen voorwaarts gemaakt zullen moeten worden.

Zowel het bestuur van K.v.v. Quick Boys als van de Business Club zijn zeer ingenomen met deze aanstelling en zien in Jaap van Duijn de juiste man om de klus te klaren.

Geef een antwoord