Jeugdspelers dagen Quick Boys 1 uit

Zelfs de jongste spelers van Quick Boys willen hun beste beentje voorzetten om het aankomende jubileumfeest – en in het verlengde daarvan de actie Scooreenhuis.nl – te ondersteunen. Op 1 februari 2020 bestaat K.v.v. Quick Boys namelijk 100 jaar en zullen de nodige festiviteiten georganiseerd gaan worden.

 

Zij trappen dus letterlijk de fundraising af, met de ‘Scooreenhuis Voetbalstunt’

Iedere jeugdspeler vertegenwoordigt één levensjaar van K.v.v. Quick Boys. Daarom verzamelen zich op woensdag 13 november om 17.00 uur niet minder dan 100 jeugdspelertjes (tussen de 5 en 7 jaar) voor hun debuut op het hoofdveld. Daar trekken zij moedig ten strijde tegen de spelers van Quick Boys 1.

Voor ieder gescoord doelpunt zal K.v.v. Quick Boys een lot aankopen bij de stichting van Scooreenhuis.nl en die verloten onder de seniorleden van de club!

Deze loterij heeft een beperkt aantal loten en daardoor een enorme winkans. Een heuse vakantiewoning t.w.v. circa € 150.000 en een luxe Mitsubishi ASX t.w.v. circa € 33.000 zijn twee van de vijftien prijzen die verloot worden. De loterij steunt ook nog drie goede doelen t.w.: stichting Opkikker, stichting Kika en Dirk Kuyt Foundation.

 

Dus sla je slag en koop een lot!

 

Publiek is uiteraard welkom

Iedereen is uitgenodigd om deze happening bij te wonen. Neem gerust familie, vrienden en bekenden mee. De entree is gratis en de kantine is open.

 

Woensdag 13 november a.s. van 17.00-17.30 uur

 

Scooreenhuis Voetbalstunt

Geef een reactie