Jong Quick Boys wint ook van Scheveningen

Beloften incasseren eerste tegendoelpunt van het seizoen
In het kader van de beloftencompetitie heeft Jong Quick Boys de thuiswedstrijd tegen de beloften van Scheveningen gewonnen. Na 90 minuten stond er een 4-1 eindstand op het scorebord. Hiermee eindigen de blauw-witten op de eerste plaats in de poule.

Dat de beloften pas in de laatste poulewedstrijd tegen directe concurrent Scheveningen het eerste tegendoelpunt van dit seizoen moesten incasseren zegt veel over de prestaties.

Pas in de 40e minuut mocht Thijs van Kruistum de score openen, waarna 2 minuten later Yuri Guijt met een prachtige volley de marge nog voor rust mocht verdubbelen.

Na de thee startte Quick Boys zoals het de eerste helft geeindigd was en kon Marco van der Plas in de 55e minuut de 3-0 op zijn naam zetten.

Nog geen minuut later scoorde Scheveningen de 3-1 waarna Quick Boys wat slordiger begon te spelen. De bezoekers kreeg wat kansjes maar Martijn de Zwart voorkwam het maken van de aansluitingstreffer.

In de 88e minuut maakte Niels van Veen er nog 4-1 van waardoor de blauw-witten mogen terugkijken op een succesvolle poulefase.

Als er meer bekend is van de overige uitslagen zal het schema voor de volgende ronde op deze site verschijnen.