Jos van Eck blikt vooruit op Quick Boys – csv Apeldoorn


In csv Apeldoorn treffen we een tegenstander die voor de meesten van ons vrij onbekend is. Vorig jaar speelden ze nog in de Hoofdklasse C, waar ze tot de nacompetitie reikten. Met John van Loen heeft de club een trainer met een grote ervaring, als speler maar ook als trainer.

Nadat Apeldoorn in het begin van de competitie tegen een nederlaag is aangelopen heeft men gekozen voor een meer behoudende speelwijze. Hun ambitie is duidelijk voor deze competitie, namelijk: op naar de Topklasse.

Dat is een ambitie die wij ook hebben. Dan moeten deze keer de punten wel op Nieuw Zuid gehouden worden. De laatste twee wedstrijden hebben we verzuimd de tegenstanders de knock-out toe te brengen, nadat we met een voorsprong op zak de zaak in handen hadden.
Op die momenten lieten tegengoals vanuit het niets de wedstrijden kantelen. Dit zijn ervaringen waar we lering uit moeten trekken. Enerzijds dienen we zelf eerder toe te slaan, anderzijds is het zaak om bij een tegenslag het eigen spel te blijven spelen. Daarbij kunnen de spelers alle aanmoedigingen hard gebruiken.

Met de steun van allen moet een goed resultaat dan ook mogelijk zijn.

Tot zaterdag!

Geef een antwoord