Keepersdag op sportpark Nieuw Zuid

Op 21 oktober 2009 wordt de keepersdag van de Duin- en Bollenstreek bij Quick Boys gehouden
Hallo keepertalenten,

Via dit bericht willen wij jullie uitnodigen voor de vierde Duin- en Bollenstreek Keepersdag. De keepersdag zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 21 oktober 2009 op het sportpark Nieuw Zuid te Katwijk. De dag wordt georganiseerd door de volgende vier verenigingen: FC Lisse, VVSB, Ter Leede en uiteraard Quick Boys.

Op deze dag zijn alle keepers van de F-pupillen tot en met de A-junioren welkom. Zowel jongens als meisjes kunnen zich voor deze dag inschrijven. Wij verwachten ongeveer honderveertig deelnemers. Daarnaast zijn alle overig geïnteresseerden welkom. Dus neem je ouders, opa’s en oma’s, trainers, leiders en vrienden mee om te komen kijken en jullie aan te moedigen.

Een aantal belangrijke punten:

  • De Keepersdag zal om 9.30 uur van start gaan en ongeveer om 16.00 uur afgelopen zijn.
  • De dag staat onder leiding van erkende topkeeperstrainers.
  • Deze trainers zullen in samenwerking met een aantal hoofdklasse keepers jullie de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. 
  • Alle deelnemers krijgen een geheel verzorgde lunch en als aandenken zullen jullie een mooi sponsorpakket ontvangen.
  • In de middag zal een demonstratie gegeven worden door de hoofdklassekeepers en wellicht door een keeper uit het betaalde voetbal.
  • De kosten voor deze fantastische dag bedragen slechts €7,50 per persoon. De resterende kosten worden voor deelnemers van Quick Boys door de Club van 100 betaald. Betalen doe je direct bij de inschrijving!
  • De inschrijvingsformulieren zullen later op deze website te vinden zijn.

Mocht je nog vragen hebben over de vierde Duin– en Bollenstreek Keepersdag neem dan gerust contact op met één van de onderstaande coördinatoren:

  1. Rob van Barkel, Coördinator Keepersopleiding, Barkel@gmx.at
  2. Klaas Mol, Coördinator Keepersopleiding, 0651227322, k.mol@mindef.nl

Geef een antwoord