K.v.v. Quick Boys legt Cem Sahin vast

Met ingang van het seizoen 2018-2019 maakt Cem Sahin onderdeel uit van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. De jonge buitenspeler komt over van zondageersteklasser SV VELO uit Wateringen waar hij dit seizoen een van de smaakmakers is.

De 20-jarige Sahin speelde in de jeugdopleidingen van ADO Den Haag, Sparta Rotterdam en FC Twente voordat de inwoner van Den Haag de overstap maakte naar het eerste elftal van VELO. Met zeven competitietreffers is de linkspoot momenteel de clubtopscorer van de Wateringers. Van de huidige selectie van de blauwwitten kent hij Noah Barendse van een gezamenlijk verleden bij Sparta Rotterdam.

Hoofdtrainer Gert Aandewiel ziet de potentie van het jonge talent. ,,Cem is een fantastische dribbelaar die een uitstekende steekpass in huis heeft. Hij kan goed uit de voeten aan de rechterkant, maar is ook inzetbaar als aanvallende middenvelder en linkerspits. Cem is sterk in de kleine ruimte en pikt regelmatig zijn doelpuntjes mee. Bij Quick Boys krijgt hij de tijd om zich te ontwikkelen”.

,,Ik probeer altijd het publiek te vermaken”, introduceert Sahin zichzelf. ,,Ook andere clubs uit de Tweede en Derde Divisie hebben interesse getoond in mij, maar ik wil eigenlijk alleen maar voor Quick Boys spelen. Een grote club met een trouwe achterban waar jonge spelers de kans krijgen om zichzelf te laten zien. Ik droom nog altijd van het profvoetbal, maar ben ook bezig met een plan B. Ik wil volgend jaar namelijk een HBO-studie oppakken”, besluit de aanvaller die zich tijdens de wedstrijden altijd gesteund voelt door de aanwezigheid van zijn vader.

Cem Sahin wordt langs deze weg van harte welkom geheten en heel veel succes en plezier toegewenst op sportpark Nieuw Zuid

Geef een antwoord