Laatste event “Quick Boys 100 jaar” in aantocht

Het kalenderjaar 2022 zit er bijna op. Dit betekent ook dat het einde van de viering van het (uitgestelde) honderdjarig jubileum in zicht is. Het jaar 2022 stond bol van prachtige feesten en evenementen waar we met z’n allen met veel plezier en trots op terug kunnen kijken. Maar zoals onze voorzitter al aangekondigd heeft, staat er nóg wat op het programma. We kunnen de viering van het jubileumjaar natuurlijk niet als een nachtkaars uit laten gaan! Daarom wordt er ter afsluiting nog één groot evenement georganiseerd.

Midwinterfeest

In januari wordt een driedaags evenement georganiseerd wat door de organisatie is gedoopt tot het Midwinterfeest. Dit feest begint op donderdag 19 januari 2023 met een Bourgondische avond. De vrijdag staat specifiek in het teken van de Midwinteravond met live muziek.

Helaas komt aan alle mooie dingen ook een einde en zo zullen we zaterdag 21 januari 2023 de viering van het jubileumjaar officieel afsluiten met een Quick Boys Winter Wonderland en een groots slotfeest. Om alvast in de stemming te komen kan iedereen rond de kerstboom de tekst van “Walking in a winter wonderland” verbasteren tot “Walking in een Quick Boys wonderland”

Een klein tipje van de sluier; het evenementenplein zal een winterse metamorfose ondergaan en er zal van alles te doen zijn voor jong en oud.

Houd de website en de socials, kort na de jaarwisseling, in de gaten voor meer details over het programma en de kaartverkoop.

Save the date:

19 tot en met 21 januari 2023!