Mededelingen rondom Quick Boys – Katwijk

Zaterdag 1 november aanstaande staat de dorpsderby tussen Quick Boys en Katwijk weer op het programma. Een duel waarvoor de publieke belangstelling naar verwachting groot zal zijn. Mede a.g.v. de beperkte parkeerfaciliteiten rondom de accommodatie wordt met nadruk verzocht, voor zover mogelijk, met de (brom)fiets naar sportpark Nieuw Zuid te komen. Op zowel parkeerterrein Noord als op parkeerterrein Zuid wordt extra ruimte ingericht voor het stallen van (brom)fietsen.

Om de directe omgeving rondom het sportpark begaanbaar en toegankelijk te houden voor direct omwonenden en hulpdiensten is, i.o.m. de gemeente Katwijk en Regionale Politie-Eenheid Den Haag, besloten zowel de Laan van Nieuw Zuid als de Duindoornlaan rondom het tijdstip van de wedstrijd af te sluiten voor auto’s en daarmee verkeersluw te houden. Indien u niet in de gelegenheid bent gebruik te maken van de (brom)fiets en u zich genoodzaakt ziet gebruik te maken van de auto kunt u deze, voor zover mogelijk parkeren op de Sportlaan of op parkeerterrein Zuid. U dient daarbij rekening te houden dat ingang Zuid alleen beschikbaar is voor  supporters van v.v. Katwijk.

Houd er rekening mee dat er kan worden gecontroleerd op foutparkeerders. Parkeer uw auto niet op die plaatsen waar dit niet is toegestaan. Let op de borden en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op!

Supporters van v.v. Katwijk dienen gebruik te maken van de achteringang nabij de Sportlaan aan de zuidzijde van het sportpark. Via parkeerterrein Zuid kan via een toegangspad langs de duinenrij toegang worden verkregen tot de accommodatie. Quick Boys publiek alsmede de neutrale toeschouwers dienen gebruik  te maken van de hoofdingang aan de Laan van Nieuw Zuid.

A.g.v. de KNVB richtlijnen is i.o.m. de lokale overheid besloten het duel aan te merken als risicowedstrijd waarvoor tal van maatregelen zijn getroffen. Het schenken van alcohol is niet toegestaan een uur voorafgaande, tijdens en kort na afloop van de wedstrijd. Daarnaast is het betreden van het veld en het gebruik van vuurwerk ten strengste verboden, evenals zelf meegenomen blikjes of flesjes drinken. Door de aanwezige stewards zal hierop worden toegezien en worden gehandhaafd. Nabij de toegangshekken bestaat de mogelijkheid voor visitatie. Indien men daar niet aan wenst mee te werken kan toegang tot het sportpark worden ontzegd. 
Overigens zal gedurende de gehele wedstrijd kaartcontrole plaatsvinden. Wegens veiligheidsaspecten dient iedere bezoeker in het bezit te zijn van een toegangskaart, ledenpas dan wel sponsorpas. 

Om lange rijen bij de toegangscontrole te voorkomen en de drukte te spreiden zal er voorafgaande de wedstrijd zowel in het clubhuis als op het veld entertainment zijn. Daarnaast heeft supportersgroep Tifosi QB een grootschalige sfeeractie in petto. Redenen genoeg derhalve om tijdig op het sportpark aanwezig te zijn. Daarnaast vinden ruim voor aanvang van het duel en in de rust van de wedstrijd diverse muzikale optredens plaats.

Let op: op zaterdag is het secretariaat vanaf 11:00 uur gesloten. Indien u nog uw nieuwe ledenpas dient af te halen, dan wordt geadviseerd op donderdagavond naar Nieuw Zuid te komen. Dit is aanstaande zaterdag niet mogelijk! 

Geef een antwoord