Megaopbrengst loterij bij start jubileumjaar

De toegangskaarten voor de zogenaamde Oudejaarsavond waren in no time uitverkocht. Ruim 1.600 feestgangers wilden het 100-jarig jubileum van K.v.v. Quick Boys in stijl vieren. Tegelijkertijd keken heel veel bezoekers reikhalzend uit naar de trekkingsuitslag van de jubileumloterij van www.scooreenhuis.nl

Bijna anderhalf jaar geleden werd door enkele enthousiastelingen het idee geopperd om in het kader van het jubileumjaar van de club een grote loterij te organiseren. De vrijwilligers van de loterijcommissie spendeerden vervolgens gigantisch veel tijd en energie om het project tot een succes te maken. En of het een succes werd! Adrie de Beste, voorzitter van de commissie, maakte in aanloop naar de bekendmaking van de hoofdprijs de totaalopbrengst van de loterij bekend. Na aftrek van kosten is meer dan een half miljoen Euro, te weten € 501.328, opgehaald. Een geweldige opbrengst waar niet alleen de jubileumcommissie (voor het organiseren van diverse jubileumactiviteiten) en de club (ter financiering van de verbouwing van het clubhuis) van zouden profiteren, maar ook Stichting KiKa, Stichting De Opkikker en de Dirk Kuyt Foundation mochten meedelen in de feestvreugde. 

En als klap op de vuurpijl leverde de jubileumloterij ook nog eens een Katwijkse winnaar op. Onder het toeziend oog van een tweetal notarissen viel het winnende lot op nummer 9941 welke in het bezit was van de broers Leon en Mark Scheepmaker, Quick Boys-supporters in hart en nieren. Zie www.scooreenhuis.nl voor het totaaloverzicht van de winnende lotnummers. 

Zodoende werd op een feestelijke wijze het startschot gegeven voor het eeuwfeest van de club die dankzij de inzet van de vrijwilligers van de loterijcommissie een megaopbrengst wist te genereren.

Geef een reactie