Met de bus naar RVVH – Spijkenisse

Na de 3-1 overwinning in en tegen Spijkenisse zit Quick Boys even in de wachtkamer. De laatste wedstrijd tussen RVVH en Spijkenisse is beslissend in de strijd om promotie naar de Topklasse. Indien RVVH niet wint van Spijkenisse, dan mag Quick Boys feestvieren. Bij een nederlaag van Spijkenisse van maximaal twee doelpunten verschil, plaatst de formatie van trainer Ted Verdonkschot zich eveneens voor de halve finale.

Bij de Supportersvereniging is de afgelopen dagen veel navraag gedaan naar de mogelijkheid om een busreis te organiseren naar Ridderkerk om Spijkenisse een hart onder de riem te steken. Daarom organiseert de Supportersvereniging een busreis naar Ridderkerk tegen een zeer voordelig tarief.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan aanstaande donderdag 21 mei tussen 19:30 en 21:30 uur in de kantine op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 10,00 voor leden van de Supportersvereniging (€ 7,50 voor jeugd) en € 12,50 voor niet-leden. Indien Quick Boys zich uiteindelijk plaatst voor de halve finale, dan betaalt de Supportersvereniging € 5,00 per buskaartje terug!

De bussen vertrekken om 13:00 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Geef een antwoord