Mexico onder 17 verslaat Jong Quick Boys

De oefenwedstrijd tussen Jong Quick Boys en Mexico onder 17 is geëindigd in een 1-3 overwinning voor de Mexicanen. Bij rust was het nog 0-0.

Na de eerste helft, waarin Jong Quick Boys nauwelijks iets weggaf en zelf 2 grote kansen creëerde, hielden de blauwwitten de Mexicaanse jongelingen nog knap op 0-0. Na rust ging het plots rap: tussen de 55e en 65e minuut scoorde het uiterst efficiënte Mexico 3 keer. Tien minuten voor tijd redde Jim Gillissen, die bij de rust werd gewisseld maar een kwartier voor tijd opnieuw inviel, de eer.

Opstelling Jong Quick Boys: N. Balkenende, T. Zuijderduijn (’76 J. Gillissen), A. de Vreugd, D. van der Plas, J. Ravensbergen, J. de Bruin (’46 J. Prins), B. Meijer (’67 R. de Roode), J. Driebergen (’83 T. Zuijderduijn), M. van Steen (’76 J. de Bruin), J. Gillissen (’46 S. van der Plas), B. van den Haak (’67 D. van Duijn)