Na goede seizoensstart JO19-1 volgt nu bekerwedstrijd tegen DSO

Na een prima start in de competitie, met eenmaal verlies en driemaal winst, wacht aanstaande zaterdag de bekerwedstrijd tegen DSO uit Zoetermeer.

De JO19-1 gaat ervoor dit seizoen. Na de onfortuinlijke degradatie van vorig seizoen uit de tweede divisie is dit seizoen alles er op gericht op weer hoge ogen te gooien met het hoogste jeugd selectieteam. Na de met 5-2 verloren uitwedstrijd tegen Kampong in de openingswedstrijd, begon het te draaien met de boys van de nieuwe trainer Rick de Boer.

Inmiddels bekleedt het team een gedeelde eerste plek, na drie gewonnen wedstrijden op rij. Eerst werd met 3-1 gewonnen van EDO hfc en vervolgens werd Argon met 4-2 verslagen. Daarop volgde de 4-3 uitoverwinning op De Dijk en een mooie uitganspositie na drie wedstrijden. Deze laatste wedstrijd werd voor de poorten van de hel weggesleept, want met een 3-1 achterstand in de 72e minuut leek een tweede uitnederlaag aanstaande. De boys toonden echter veerkracht en met de winnende treffer in de 90e minuut kon het niet mooier.

Aanstaande zaterdag treden de boys aan voor de bekerwedstrijd tegen hoofdklasser DSO uit Zoetermeer. Deze eerste wedstrijd in de knock-out ronde wordt gespeeld om 14:30 uur op ons eigen Nieuw Zuid.

Geef een antwoord