Naut van Tol (F5) naar Feyenoord

Opnieuw maakt een jeugdspeler van K.v.v. Quick Boys de overstap naar een profclub. Naut van Tol, speler van Quick Boys F5, maakt volgend seizoen de transfer naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Naut was door verschillende scouts van BVO’s, zoals die van Ajax, Feyenoord en ADO Den Haag, opgevallen als een zeer talentvolle speler. Naut heeft een heel goede inzet, een mooie techniek en een zeer sterke wil om te winnen en dat is niet onopgemerkt gebleven bij de profclubs. 

Na een succesvol verlopen stageperiode had Feyenoord te kennen gegeven dat ze Naut heel graag zouden willen opnemen in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Na een korte bedenktermijn heeft Naut met zijn familie besloten om deze stap te maken. Hij volgt hierin zijn grote broer Mees die eerder Quick Boys heeft verruild voor Feyenoord. Het bevalt Mees heel goed bij de Rotterdammers en dat is wederzijds, want hij voetbalt volgend seizoen ook op sportcomplex Varkenoord.

Elke week lopen scouts van clubs als Ajax, Feyenoord, ADO Den Haag en zelf van buitenlandse clubs de velden van Quick Boys af op zoek naar de nieuwe Dirk Kuijt. Wij zijn dan ook heel blij en trots dat ook Naut deze grote stap gaat maken naar Feyenoord en wensen hem heel veel succes en voetbalplezier toe in Rotterdam. Mogelijk zien we Naut, misschien wel samen met Mees, later nog terug in de hoofdmacht van Feyenoord of in het Nederlands Elftal.

Naut, nogmaals heel veel succes en plezier bij Feyenoord toegewenst en we hopen dat je, net als Mees, ook nog af en toe naar je oude teammaatjes komt kijken op sportpark Nieuw Zuid.

Coördinatoren Jeugdopleiding K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord