Nieuw trainersduo voor Quick Boys Vrouwen 1

Komend seizoen zal Quick Boys Vrouwen 1 worden geleid door Casper van Iterson en Robbert Varkevisser. Casper en Robbert zijn sins 2020 actief als trainer van de huidige MO19-1 en hebben hierin een mooie slag gemaakt. “Casper en Robbert zijn twee gedreven en ervaren trainers. Zij werken al jaren samen en zien deze kans als een uitdaging de groep, maar ook het meidenvoetbal in het algemeen binnen de club, naar een hoger niveau te brengen.”, aldus Henrieke Vooijs, bestuurslid vrouwenvoetbal.

“Met Casper en Robbert slaan we een weg in waarin we bewust hebben gekozen voor twee trainers met hart voor het vrouwen- en meidenvoetbal, maar ook met hart voor onze mooie club. Het plezier en enthousiasme wat zij in hun werkzaamheden leggen, maakt dat we met hen ernaar streven de vrouwen als team, maar ook individueel, naar mooie prestaties te brengen.”

Daar sluit trainer Casper van Iterson zich bij aan. Van Iterson, in het verleden ook trainer van Valken ‘68 2 en 5 jaar trainer van jeugdselectieteams bij Valken gaat deze uitdaging bij Vrouwen 1 graag aan. “Ik heb zin om met deze jonge en enthousiaste groep aan de slag te gaan. Na twee jaar met de talentvolle groep meiden van de MO19 te hebben gewerkt ben ik klaar voor de volgende stap”, aldus Casper.

Casper en Robbert laten door deze stap de MO19-1 als trainers los, maar zullen in het kader van het doorgroeien van talentvolle speelsters nog vaak met dit team in contact staan.

MO20

Komend seizoen speelt de MO19-1 in de nieuwe MO20 competitie. Door het ontstaan van deze competitie is het leeftijdsverschil met de vrouwenselectie kleiner geworden en is het makkelijker samen te werken.

De MO20 wordt komend seizoen getraind door Luis Garcia Gomez, een enthousiaste, bevlogen trainer die in het verleden jarenlang trainer is geweest in zijn land van herkomst, Colombia. Luis Garcia is in Colombia als trainer opgeleid en ziet deze kans als een mogelijkheid zijn passie voor het voetbal en het trainerschap in Nederland weer te kunnen uitoefenen.

Het bestuur wenst Casper, Robbert en Luis veel succes en geluk toe bij hun werkzaamheden als trainer van Vrouwen 1 en MO20.

Afscheid

De komst van het nieuwe trainersduo betekent ook dat we wederom afscheid nemen van Johan Jonker, de trainer die te hulp schoot toen vrouwen 1 dit nodig had en vervolgens is gebleven en het team tot het einde van het seizoen heeft geleid. “We zijn ons zeer bewust dat Johan voor het vrouwenvoetbal binnen onze club van enorme waarde is geweest en nog steeds is. Wederom mochten we een beroep op hem doen en heeft hij zijn tijd en energie in het team maar ook in de club gestoken. Daar is het bestuur Johan heel erg dankbaar voor. We hopen dat we hem nog vaak langs de lijn en op de club zullen zien” aldus Henrieke. “We willen Johan bedanken voor alles wat hij in dit seizoen voor vrouwen 1 heeft gedaan.”