Nieuwe sponsors voor Quick Boys JO13-3 en JO11-7

Sinds 3 weken loopt Quick Boys JO13-3 er in stijl bij tijdens hun wedstrijden op Nieuw Zuid en ver daarbuiten. Aannemingsbedrijf Van Rhijn Bouw BV uit Katwijk heeft zich bereid gevonden om de jongens van trainingspakken te voorzien. Daarnaast heeft ook Quick Boys JO11-7 een nieuwe sponsor weten te strikken. Zij kregen nieuwe trainingspakken- en jassen van Autoservice Avant.

Namens de trainers, begeleiding en natuurlijk de spelers van Quick Boys JO13-3 willen wij de directie van Van Rhijn Bouw BV bedanken voor het sponsoren van de trainingspakken.

”Bouwen is topsport. Bij Van Rhijn Bouw BV weten we dit maar al te goed. Daarom hebben samenwerking en inzet bij Van Rhijn Bouw en gelieerde bedrijven altijd een cruciale rol gespeeld en doen dit nog dagelijks.” 

”Niet alleen een goede samenwerking tussen onze verschillende specialiteiten Projektontwikkeling, Nieuwbouw en Onderhoud & Renovatie, maar ook een intensieve samenwerking met alle betrokken partijen in het projectontwikkel- en bouwtraject, is van groot belang.” 

”Deze werkwijze heeft Van Rhijn Bouw BV gemaakt tot wat het nu is: een toonaangevend bedrijf met een uitstekende reputatie in bouwend Nederland.”

Meer informatie over Van Rhijn Bouw is te vinden op de bedrijfswebsite: www.vanrhijnbouw.nl

 

Ook Quick Boys JO11-7 wil Autoservice Avant hartelijk bedanken voor het sponsoren van de jassen en trainingspakken. Daarnaast bedankt het de Quick Boys Webshop.

Zoals op de foto te zien zijn de jongens erg tevreden met de nieuwe spullen. Dit heeft dan ook geresulteerd in maar liefst 6(!) gewonnen bekerwedstrijden, waarmee het eerste in de poule werd. 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord