O14 speelt gelijk in internationale oefenwedstrijd.

Quick Boys O14 heeft, onder het oog van veel toeschouwers, de oefenwedstrijd tegen Turf City FC met 2-2 gelijk gespeeld.

Turf City FC, uit Singapore, is aan een tour bezig in Nederland en bonden profclubs als Excelsior, Utrecht en Dordrecht aan de zegekar. Tegen Feyenoord werd gelijk gespeeld.

Waar de bezoekers dominant startten, hadden de jonge blauw-witten iets te veel ontzag voor hun tegenstanders. Turf City bleef druk houden op de Quick Boys defensie, maar echte kansen bleven uit. Toch kwamen de bezoekers in de 20e minuut op voorsprong. Quick Boys gooide hierna de schroom van zich af en ging op zoek naar de gelijkmaker. Na bijna een half uur spelen was het Bart die de stand gelijk trok. 1-1 was tevens de ruststand.

In de tweede helft nam Quick Boys het initiatief. Turf City zakte iets in waardoor het moeilijk was voor Quick Boys om in het drukke strafschopgebied tot scoren te komen. Met nog een kwartier op de klok mocht Kai Quick Boys toch op voorsprong koppen. Een paar minuten laten kreeg Turf City een penalty. Dit buitenkansje lieten de bezoekers niet onbenut en trokken de stand weer gelijk. 2-2 was tevens de eindstand in deze nuttige, leerzame oefenpartij.