Ondertekening contract hoofdsponsorschap Quick Boys en Basis Bedrijfshuisvesting

Speciale gelegenheid vond plaats op middenstip hoofdveld van sportpark “Nieuw Zuid”
Met de ondertekening donderdagavond van een sponsorcontract tussen Basis Bedrijfshuisvesting en K.v.v. Quick Boys wordt de regionale bedrijfsmakelaar Basis voor de duur van twee seizoenen hoofdsponsor van zaterdag hoofdklasser Quick Boys. Het logo van Basis prijkt zo op de voorzijde van het Quick Boys shirt. Het besluit van Basis om de Katwijkse club te sponsoren past in haar strategie en ambitie om de positie van bedrijfsmakelaar in de regio te versterken en verder uit te breiden.

Het contract werd getekend op donderdagavond voor de training van de Quick Boys selectie door algemeen directeur Paul van der Plas van Basis Bedrijfshuisvesting bijgestaan door Jan-Jeroen Schaap, partner Basis Bedrijfshuisvesting en tevens oud-eerste elftal speler van Quick Boys. Namens Quick Boys tekenden voorzitter Huug van Duijn, bijgestaan door bestuurlid Alex Kulk.
Van der Plas: "We werken met Basis Bedrijfshuisvesting vanuit vier vestigingen aan de visibiliteit in een groot gebied van Leiden tot aan Gouda en van Alphen aan den Rijn tot aan Zoetermeer en daarbuiten. We richten ons op de zakelijke doelgroep met diensten als makelaardij, taxaties, beleggingen en vastgoedmanagement. Voetbal is een sport die de reikwijdte heeft om zaken en ontspanning te combineren. Voetbal heeft grote aantrekkingskracht verkregen op en door sponsors en is daarom met het oog op relatiemarketing een perfecte match. Ik zie met veel plezier uit naar deze samenwerking"

De samenwerking biedt niet alleen de mogelijkheid om de naamsbekendheid van Basis Bedrijfshuisvesting te vergroten. Voetbalwedstrijden bijwonen op sportpark "Nieuw Zuid" is een uitstekende manier van relatiemarketing. Basis krijgt de beschikking over diverse plaatsen op de tribune naast de al aanwezige grote schare aan andere sponsors. Ook is langs het veld boarding geplaatst, daarnaast prijkt het logo al enige tijd onder het karakteristieke scorebord.

Voorzitter Huug van Duijn van K.v.v. Quick Boys, is trots om Basis bij Quick Boys te mogen verwelkomen: ‘Basis Bedrijfshuisvesting is natuurlijk geen onbekende. Het bedrijf is al enige tijd sponsor van Quick Boys en daarnaast heeft Paul van der Plas als ex-voorzitter van de Business Club Quick Boys een meer dan uitstekende basis gelegd voor het financieel commerciële fundament onder Quick Boys. Basis heeft de intentie haar positie te verstevigen en uit te breiden naar de top. Quick Boys heeft komende seizoen de doelstelling om de Topklasse te bereiken en daar op het hoogste niveau te acteren. Ik ben er van overtuigd dat we gezamenlijk een groot aantal mooie initiatieven kunnen ontplooien.’

De ondertekening van het contract vond in stijl plaats op de middenstip van het hoofdveld waar de selectie van Quick Boys uiteindelijk zal moeten presteren. Op de foto (onderaan) aan tafel van links naar rechts: Jan-Jeroen Schaap en Paul van der Plas (beiden Basis), Huug van Duijn en Alex Kulk (Quick Boys).
Staand 4 selectiespelers in het thuis- en uittenue, van links naar rechts: Pieter-Dirk Ouwehand, Derek van der Plas, Jaap van der Plas en Hendrik van Beelen.
Saillant detail: voor de gelegenheid werden de tafel en de stoelen, waarop werd ondertekend, op een stuk kunstgras geplaatst zodat het onderliggende grasveld niet beschadigd kon raken. Zo kon het gebeuren dat het hoofdveld op sportpark "Nieuw Zuid" voor heel even werd bespeeld op kunstgras.

Over Basis Bedrijfshuisvesting
Basis Bedrijfshuisvesting is een regionale bedrijfsmakelaardij, die met vestigingen in Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda en Zoetermeer als geen ander thuis is in de regio. U treft hier de juiste mix van vakmanschap, kennis en mentaliteit.
Basis Bedrijfshuisvesting is thuis in de regio en bemand met specialisten pur sang op het gebied van commercieel onroerend goed. Basis Bedrijfshuisvesting weet de weg. Zowel qua advies en onderhandelingen als het opmaken van contracten. 
De medewerkers van Basis Bedrijfshuisvesting staan midden in de markt. Het waarderen van vastgoed is immers maatwerk, gestoeld op vakkennis en gevoel voor de markt. De taxateurs van Basis Bedrijfshuisvesting kennen de regionale markt als geen ander.
Basis Bedrijfshuisvesting werkt zowel voor particuliere beleggers, institutionele beleggers, organisaties in maatschapverband, als ook voor aannemers/projectontwikkelaars die actief zijn op het gebied van nieuwbouw en herontwikkeling.
Meer informatie over Basis Bedrijfshuisvesting op website: www.basis.nl

Geef een antwoord