Open Dag Quick Boys groot succes

Het seizoen 2011-2012 is in stijl geopend
Afgelopen zaterdag vond op sportpark Nieuw Zuid de jaarlijkse Open Dag plaats. Jong en oud konden genieten van een dagvullend programma. Ondanks de druilerige weersomstandigheden kwamen de fans van Quick Boys massaal op het evenement af. Als klap op de vuurpijl liet het eerste elftal zich van haar beste kant zien door Westlandia met ruime cijfers te verslaan: 4-0. Klik HIER om de foto’s van de Open Dag te bekijken.

De jeugdselecties trapten af. Er werden oefenwedstrijden gespeeld tegen gerenommeerde tegenstanders. Op het evenementenplein kon de jeugd zich uitleven op de stormbaan en springkussens en wie nog niet genoeg gevoetbald had, bood de pannakooi uitkomst.
’s Middags stond het onderlinge F-pupillentoernooi op het programma. De jeugdige spelers maakten kennis met hun teamgenoten en toonden hun kwaliteiten aan het aanwezige publiek op de tribune. Hierna waren de allerjongsten aan de beurt. De zogenaamde Landenteams werden door speaker Jan Guijt en onder het toeziend oog van de aanwezige A-selectie gepresenteerd aan de toeschouwers. Vervolgens speelden zij onderlinge partijtjes met de spelers van het eerste elftal.

Het programma werd vervolgd met de presentatie van de A-selectie. Radioverslaggever Jan den Dekker riep de spelers éé n voor éé n naar voren. De presentator stond langer stil bij de nieuwe aanwinsten die uitgebreid werden voorgesteld aan het publiek. Nadat algemeen directeur Anton van der Plas van hoofdsponsor Ouwehand Visverwerking B.V. een teken had gegeven, showde de A-selectie de nieuwe tenues aan de fans. Met fraai vuurwerk werd de presentatie afgesloten.
In het duel met zondaghoofdklasser Westlandia toonden de blauwwitten aan te beschikken over een uitgebalanceerde selectie. Zonder de geblesseerde aanwinst Kwong-Wah Steinraht won Quick Boys zeer gemakkelijk van de Naaldwijkers dankzij doelpunten van Jaap van der Plas, Patrick Duarte, Michael van der Heijden en Derek van der Plas.

Na de wedstrijd vond in het sponsorhome de nadere introductie van Ouwehand Visverwerking B.V. plaats, terwijl in het clubhuis de coverband Support Act de vijfde editie van de Open Dag van Quick Boys in stijl afsloot.

Geef een antwoord