Open vacatures voor coördinator en wedstrijdsecretaris

Meld je aan en word lid van een enthousiast en gezellig team vrijwilligers
Voor het komende seizoen zijn we dringend op zoek naar uitbreiding van het begeleidingsteam van de Landenteams. We zoeken vrijwilligers(sters) die de rol van de huidige coördinator wil(len) overnemen en trainers/sters om de trainingen te verzorgen. Het is geen ingewikkelde taak. Plezier in het begeleiden van kinderen is de grootste voorwaarde. Het is vrijwilligerswerk en kost hooguit een paar uurtjes in de week.

De coördinator(en): 
Het werk vindt plaats op de zaterdagochtend tussen half 9 en half 1 en bestaat uit het opstarten van de wedstrijden, het noteren van de uitslagen en de doelpuntenmakers, bijhouden van de stand en het eventueel verzorgen van de nieuwsbrief. Daarnaast moeten de teams twee per jaar ingedeeld worden en de nieuwe leden geïnformeerd worden. De werkzaamheden van de coördinator lenen zich er heel goed voor om dit samen te doen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leuke, vriendelijke, gezellige kandidaten die onze jongste voetbalsterren met hun familie een leuke, gezellige voetbalochtend willen geven.

De trainers/sters:
De trainingen vinden plaats op de woensdagmiddag van half 5 tot half 6 en bestaan uit het klaarzetten van de benodigde trainingsspullen voor de verschillende oefeningen, het uitleggen en eventueel voor doen van de oefeningen, het positief coachen van de kinderen, het opruimen van de trainingsspullen na de training en de trainingen vinden plaats in kleine groepjes en er zal assistentie worden gegeven door de ouders. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, sportieve jonge kandidaten, met voetbalaffiniteit, die het leuk vinden om onze jongste talenten de eerste stapjes van het voetbalspel te leren.    

Wat wij kunnen bieden is een enthousiast en gezellig team bij de mooiste voetbalclub van Nederland, waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Meld je aan bij Rik van de Linde, coördinator Landenteams. Rik is te bereiken onder het nummer: 06-13839284 of per email: rik.vandelinde@edfman.com.

Naast een coördinator voor de Landenteams is Quick Boys ook op zoek naar een wedstrijdsecretaris.

Welke enthousiaste vrijwilligers (m/v) willen het wedstrijdsecretariaat komen versterken?

Het wedstrijdsecretariaat is de spin in het web als het gaat om de organisatie van uit- en thuiswedstrijden. Het takenpakket van de wedstrijdsecretaris bestaat uit de volgende onderdelen:

· contacten met de KNVB m.b.t. de door de KNVB vastgestelde wedstrijden;
· coördineren teamopgave bij de KNVB;
· contacten met andere verenigingen m.b.t. officiële en oefenwedstrijden;
· overleg met en informatieverstrekking aan coördinatoren, trainers en begeleiders;
· aanwezigheid gedurende wedstrijddagen (zaterdag en incidenteel doordeweeks);
· gastheer/vrouw in de commissiekamer (ontvangst tegenstanders/scheidsrechters);
· verzamelen en doorgeven uitslagen aan KNVB en publiceren uitslagen op website Quick Boys en teletekstpagina RTV Katwijk;

Een wedstrijdsecretaris moet over goede communicatieve eigenschappen beschikken en goed kunnen samenwerken. Daarnaast dient hij of zij accuraat te kunnen werken. Ook is het belangrijk dat de wedstrijdsecretaris goed overweg kan met computers.

In de commissiekamer waarin het wedstrijdsecretariaat is gevestigd is het op donderdagavond en zaterdag altijd gezellig druk. Wij bieden je dan ook een gezellige sfeer en een leuke werkomgeving.
Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om te reageren. Word vrijwilliger bij de mooiste club van Nederland! Voor meer informatie en reacties kan je mailen naar de secretaris van het bestuur Pieter van der Plas: p.t.vanderplas@gmail.com  of bellen naar 06-12464593.

 

 

Geef een antwoord