Oproep versterkingen QuickBoys.TV

Vrijwilligers gevraagd, ook voor overige teams binnen MultiMedia Commissie en daarbuiten
QuickBoys.TV verzorgt sinds twee jaar beelden van onze blauw-witte trots. Getracht wordt elke wedstrijd te filmen met een eigen, professionele camera en na de wedstrijd interviews te verzorgen met trainer(s) en spelers. Ook wordt er – wanneer voldoende mankracht aanwezig is – een voorbeschouwing opgenomen op dinsdagavond, welke meestal op de woensdag voor de wedstrijd wordt gepubliceerd op de website. Het team van QuickBoys.TV werkt momenteel met vier vrijwilligers die de camera kunnen bedienen, waarvan er drie tevens belast zijn met montagetaken.

Mankracht
Het filmen van de wedstrijden en het opnemen van interviews zijn slechts eerste stappen. Na het filmen volgt het montagegedeelte en vervolgens start het proces van het online zetten van de beelden. Dit gebeurt wekelijks met veel plezier, maar vergt wat discipline en constantheid.

Het zou prachtig zijn wanneer het team (dat onder leiding staat van Marco van der Meij) een beroep kan doen op extra vrijwilligers die interesse hebben om af en toe achter de camera plaats te nemen. Het team zet twee personen in om een wedstrijd te filmen: één voor de eerste helft en één voor de tweede helft. Wanneer meer mensen kunnen worden ingezet zou dat fantastisch zijn. Hierdoor kunnen meer schouders deze last dragen. Het team is al erg geholpen met bijvoorbeeld vier nieuwe mensen die een keer in de maand een helftje willen filmen en/of iemand die op dinsdagavond bij de voorbeschouwing een half uurtje wil filmen.

Ervaring niet vereist
Ervaring met filmen is niet vereist, wel wenselijk. Iedereen die een homevideocamera kan bedienen, kan na een korte instructie beginnen met filmen voor QuickBoys.TV.

Ook wanneer u/jij iemand kent die ook iets voor de club zou kunnen betekenen (en dan met name op het gebied van video), spreek hem of haar dan aan.
Diegene komt terecht in een gemotiveerd en gezellig team en kan er daarnaast ook nog het e.e.a. van opsteken.
Interesse? Bel Marco van der Meij (06 – 10 70 13 17) of neem contact op via het contactformulier.

Overige vacatures

QuickBoys.TV is niet het enige team dat op zoek is naar nieuwe mensen. Ook het webteam en het designteam kunnen nog altijd goede krachten gebruiken. Heb je sterke affiniteit met internet en met programmeren in liefst php en/of applicaties zoals PS en Ill? Meld je dan aan

Ook andere commissies kunnen mensen met hart voor de club gebruiken. Kijk daarvoor eens op de vacature pagina

Geef een antwoord