Overlijden Kees van Beelen

Afgelopen woensdag 14 oktober overleed – na een slepende ziekte – op de leeftijd van 83 jaar de heer Kees van Beelen.
Kees is te beschouwen als de nestor van een redelijk omvangrijke Quick Boys-familie waarvan onder meer zoon Huug (van Schildersbedrijf van Beelen-Hazenoot),  dochter Heleen (de vrouw van oud-eerste elftalspeler Jaap van Duijn) en dochter Ada (de vrouw van Gijs Guijt) deel uitmaken. Daarnaast spelen meerdere  kleinkinderen  in Quick Boys elftallen.
Ook via de echtgenote van Kees (familie Aandewiel) liggen er binnen Quick Boys meerdere raakvlakken. Kees is bijvoorbeeld de oom van onze vroegere trainer Gert Aandewiel.

Kees was zeer betrokken bij de club en een trouw bezoeker van de thuiswedstrijden van het eerste elftal . Na afloop was hij samen met zijn familie vaak te vinden in het sponsorhome.

Wij wensen de naaste familie veel sterkte toe bij het dragen en verwerken van dit verlies.

Er is gelegenheid de familie te condoleren op zaterdag 17 oktober van 16-18 uur in gebouw het Anker, Voorstraat 74 te Katwijk.
De rouwdienst zal  worden gehouden maandag 19 oktober vanaf 10.30 uur, eveneens in gebouw het Anker,  Voorstraat 74 te Katwijk.  Aansluitend zal omstreeks 11.45 uur de begrafenis plaatsvinden  op de begraafplaats Duinrust aan de Parklaan te Katwijk aan Zee.

Bestuur K.v.v. Quick Boys
Bestuur Business Club Quick Boys
Bestuur supportersvereniging Quick Boys

Geef een antwoord