Prijswinnaars Vakantiefotowedstrijd bekend

Arco Vooijs en Ester de Mooij winnen de Vakantiefotowedstrijd 2009
Afgelopen zaterdag vond de prijsuitreiking plaats van de door de Supportersvereniging Quick Boys georganiseerde Vakantiefotowedstrijd. In de mailbox kwamen de afgelopen maanden heel veel originele foto’s binnen, waardoor het bestuur van de Supportersvereniging de nodige moeite kende om de prijswinnaars te bepalen.

Niettemin werden de prijzen in de rust van de wedstrijd Quick Boys-Scheveningen verdeeld. De derde prijs was voor de familie Van Duijn die samen met de familie Van Beelen en Wolthaus in Spanje de nodige inspanningen had verricht om te komen tot een zeer fraaie foto aan de Spaanse kust.
De tweede prijs werd gewonnen door de familie Schoneveld. Op Kreta werd een live-uitzending van Quick Boys-ARC nagebootst in een plaatselijke kroeg. 
De eerste prijs werd uiteindelijk gewonnen door Arco Vooijs en Ester de Mooij. Vergezeld met een slang en een aapje maakte het stel in het verre Sri Lanka reclame voor de mooiste club van het land. Uit handen van voorzitter Simon de Jong ontvingen Arco en Ester een afdruk van hun ingezonden foto op canvasdoek.

Rest het bestuur van de Supportersvereniging iedereen te bedanken die hun bijdrage heeft geleverd aan deze wedstrijd.

Geef een antwoord