Quick Boys 1 start voorbereiding

De eerste training van Quick Boys 1 zit erop. Klik HIER voor de fotoreportage van Hans van Duijn. Van vrijdag 24 juli tot en met zondag 26 juli zit de A-selectie in de Ardennen voor een teambuildingsweekend. Op zaterdag 1 augustus (15:00 uur) staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Op Nieuw Zuid is Kozakken Boys, de regerend kampioen van de Topklasse van de zaterdagamateurs, de tegenstander. 

Ook dit jaar doet Quick Boys mee aan het Vallei & Rijn Toernooi in Veenendaal. Op donderdag 6 augustus (18:45 uur) is gastheer GVVV de opponent. Twee dagen later, op zaterdag 8 augustus om 14:00 uur, speelt Quick Boys tegen DVS’33 Ermelo, de nieuwbakken Topklasser. Op de Open Dag op zaterdag 15 augustus (17:00 uur) speelt Quick Boys tegen oude bekende HSC’21, de zondagtopklasser uit Haaksbergen. Het laatste oefenduel van de voorbereiding staat gepland op dinsdag 18 augustus om 19:30 uur. Dan spelen de blauwwitten tegen zaterdageersteklasser Forum Sport. 

De laatste twee weken van de voorbereiding staan in het teken van het districtsbekertoernooi. In de poulefase zijn zondaghoofdklasser RKAVV, zaterdageersteklasser Valken’68 en zondageersteklasser Wateringse Veld Gona de opponenten. Op zaterdag 22 augustus om 17:00 uur opent Quick Boys op eigen veld tegen RKAVV. Op dinsdag 25 augustus om 19:00 uur zijn de blauwwitten in Den Haag te gast bij Wateringse Veld Gona. Er wordt afgesloten met de confrontatie met Valken’68 in Valkenburg op zaterdag 29 augustus om 14:30 uur.
Op zaterdag 5 september gaat de competitie van start voor de formatie van trainer Jan Zoutman. Op sportpark Nieuw Zuid is Jodan Boys de tegenstander.

Geef een antwoord