Quick Boys A1 onderuit tegen Ajax A2

De talentvolle blauwwitten delven het onderspit tegen de jonge Amsterdammers
Quick Boys speelde afgelopen zaterdag haar tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen Ajax A2. Beide teams stonden na twee wedstrijden nog op nul punten.

Ajax begon beter aan de wedstrijd wat leidde tot een doelpunt, maar deze werd door de scheidrechter afgekeurd wegens het hinderen van de keeper. Quick Boys kwam vervolgens beter in de wedstrijd, maar verder dan een vrije trap nabij het zestienmetergebied kwamen de blauwwitten niet. In de 36e minuut sloeg het noodlot toe voor Quick Boys. Peter probeerde de bal van de doellijn af te houden met de hand, maar dit werd gezien door de scheidsrechter die de rode kaart trok en Ajax een penalty gaf. Ajax benutte de penalty en kwam daarmee op voorsprong. Voor de rust werd de voorsprong verdubbeld door een eigen doelpunt van Quick Boys.

Na rust probeerde Quick Boys het Ajax nog zo moeilijk mogelijk te maken, maar spannend werd het niet meer. Het was Ajax dat met een man meer de wedstrijd controleerde en nog kansen creëerde.  In de slotfase was de pijp helemaal leeg bij Quick Boys A1 en maakte Ajax hier gebruik van om door middel van een kopbal (0-3) en een rebound (0-4) te scoren. Een 0-4 eindstand betekende dat Quick Boys A1 nog steeds op nul punten staat. De rode kaart was het breekpunt in de wedstrijd en brak Quick Boys op waardoor er niet voor een stuntje gezorgd kon worden. Aankomende zaterdag speelt Quick Boys A1 uit tegen FC Volendam A1. FC Volendam heeft na drie wedstrijden zes punten en staat op de derde plek in de 1e divisie. Om 14:30 uur zal er in het Krasstadion aan De Dijk afgetrapt worden. Hopelijk kan Quick Boys de eerste punten van dit seizoen binnen halen.