Quick Boys B3 de beste


Na een tussentijdse promotie naar de 2de klasse bleek Quick Boys B3 de beste in deze sterke competitie en werd overtuigend kampioen.
Onder grote publieke belangstelling gaf B3, zoals het hele seizoen, ook afgelopen zaterdag in de kampioenswedstrijd een demonstratie van aantrekkelijk, slim en effectief voetbal.
Met 5-0 werd drie wedstrijden voor het einde van de competitie gewonnen van Voorschoten ’97 B2. Daarmee promoveert B3 naar de 1ste klasse. Bovendien wist dit succesvolle team van trainer/coach Benno Wiggers en begeleider/coach Jan v.d. Poel en sponsor Floor Haasnoot van Snackbar de Vuurbaak ook de kwartfinale in het bekertoernooi te bereiken.

Het webteam feliciteert de B3 van harte met het behaalde kampioenschap. Verslagen en foto’s van andere kampioenen kunnen uiteraard ingestuurd worden ter publicatie.

Op de foto hieronder staande v.l.n.r.: Jan v.d Poel (begeleider), Benno Wiggers (trainer/coach), Dennis Jan Guyt, Klaas Kleen, Paul (kale) Dubbeldam, Leon van Beelen, Yoran Wiggers, Martin Heemskerk,  Arnold van Dijk, Floor Haasnoot (sponsor).
Zittend v.l.n.r.: Sander de Bruin, Jan Zwanenburg, Frenk v.d. Klugt, Cor Niels van Duijn, Jordi v.d. Poel, Wim van Rijn, Niels v.d. Plas, Krijn Haasnoot, Alex de Zwart, Mick van Hoogdalem ontbreekt op deze foto.

Geef een antwoord