Quick Boys bereikt akkoord met Robert Steemers

Aan het einde van het huidige seizoen maakt Robert Steemers de overstap van Ter Leede naar Quick Boys. De 23-jarige inwoner van Voorschoten, met negen competitietreffers momenteel clubtopscorer van de Sassenheimers, is bezig aan zijn derde seizoen op sportpark Roodemolen.

Steemers begon zijn voetballoopbaan bij Voorschoten’97 en was vervolgens actief in de jeugdopleiding van ADO Den Haag, Ajax en Quick. Met dertien doelpunten was Steemers in het seizoen 2012-2013 een belangrijke pion in het kampioenselftal van Ter Leede. “We volgen de verrichtingen van Steemers al geruime tijd op de voet. Hij is een multifunctionele aanvaller die in verschillende spelsystemen uitstekend uit de voeten kan”, motiveert technisch manager Gert Aandewiel het vastleggen van de nieuwste aanwinst. “Bovendien beschikt hij over scorend vermogen en is een echte winnaar met gif in zijn spel.”

“Hoewel ik het bij Ter Leede goed naar mijn zin heb, zie ik de overstap naar Quick Boys als een mooie, nieuwe uitdaging”, reageert Steemers. “Ik denk dat ik qua beleving en met mijn type spel heel goed bij Quick Boys pas. Het is een grote club met een fanatiek publiek. Van mijn maatje Yordi Teijsse heb ik veel goede verhalen gehoord. Ik ga mijn uiterste best doen om komend seizoen een basisplaats te bemachtigen”, aldus de speler die onlangs zijn opleiding tot personal trainer heeft afgerond.

Geef een antwoord