Quick Boys C1 ongeslagen kampioen van de Hoofdklasse

Het is alweer even geleden maar in april is de C1 ook kampioen geworden…
Zaterdag 10 april 2010 stond de wedstrijd Docos C1 – Quick Boys C1 op het programma. In deze wedstrijd kon de C1 van Quick Boys een mooi seizoen, waarin op twee gelijke spelen na alles werd gewonnen, bekronen met het kampioenschap.

De spanning was voor de wedstrijd van de gezichten af te lezen. Dit resulteerde in een bijzonder goede eerste helft waarin de tegenstander volkomen zoek werd gespeeld. Door middel van mooie combinaties werd de ene na de andere aanval opgezet en stond de teller bij rust op 0-5 in het voordeel van Quick Boys. De wedstrijd werd afgesloten met een 2-7 overwinning waardoor het kampioenschap binnen was. Een mooie bekroning op een seizoen waarin het niveau, onder de bezielende leiding van Gerard en Jeroen, iedere wedstrijd omhoog ging. Door de positieve inzet van alle spelers staat er een (h)echt team en een zeer terechte kampioen.

Het webteam wil Quick Boys C1 alsnog van harte feliciteren met het behaalde kampioenschap!

Op de foto hieronder het kampioensteam.
Bovenste rij: Gerard Zuijderduijn (trainer/coach), Patrick Nutting (stage/begeleider), Jim Gillissen, Artjan van der Plas, Taufik Ahkrif, Arie de Vreugd, Arco Houwaard, Sven Boonstoppel, Christiaan Balkenende, Kjeld Boonstoppel (begeleider) en Jeroen Ravensbergen (trainer/begeleider).
Onderste rij: Anton van Beelen, Thomas Dubbeldam, Arjan Kuijt, Joey Ravensbergen, Willem van Duijvenbode, Niels Balkenende en Justin Beking