Quick Boys en LTC Zee en Duin bereidden zich samen prima voor

Een verslag van de ‘wedertraining’ van tennisvereniging LTC Zee en Duin met de selectie van Quick Boys
Voetbalvereniging Quick Boys en tennisvereniging LTC Zee en Duin hebben al jaren een prima band. Vele sporters in Katwijk combineren dan ook beide sporten. Logisch, in de winter presteren op de groene grasvelden en in de zomer op het rode gravel. Op recreatief en natuurlijk ook op wedstrijdniveau. Beide clubs presteren immers al geruime tijd uitstekend in de hoogste competitieklasse van de amateurs.
De samenwerking komt b.v. ook tot uiting in de inmiddels traditionele tennis- en voetbal clinic. In de voorbereidingsperiode van het nieuwe voetbalseizoen komt de selectie van Quick Boys 1 naar het prachtige tennispark achter de boulevard en krijgen daar een pittige tennistraining van 10 topspelers/trainers van Zee en Duin. Aan het eind van het voetbalseizoen komen de tennissers dan naar Nieuw Zuid om deel te nemen aan een voetbaltraining van Quick Boys 1.
Afgelopen donderdag was het weer zover. Een wederom sfeervol spektakel waar plaats is voor sport, humor en een prima 3e helft. Ook bij de voetbal stresstest – penaltyschieten – bleken de tennissers in vorm. Nagenoeg alle penalty’s op keeper Kromhout  , na afloop van de wedstrijd, werden genadeloos en doeltreffend afgerond. Bovendien blijkt steeds weer dat sporters onderling elkaar uitstekend kunnen inspireren. Immers, afgelopen zaterdag boekte Quick Boys 1 het beste resultaat van de hele competitie, 5-0 winst in de uitwedstrijd tegen Ter Leede. En dat is natuurlijk geen toeval ! Ook de tennisheren van Zee en Duin presteerden dit weekend overigens weer uitstekend. Alle reden dus om de huidige succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten.

Hieronder alle voetballers van Quick Boys 1 en alle toptennisserstrainers van Zee en Duin na afloop. Iedereen gewonnen !

Geef een antwoord