Quick Boys JO19-1 pakt op overtuigende wijze koppositie

Afgelopen zaterdag wisten de mannen van onze JO19-1 op overtuigende wijze te winnen van Fortuna Wormerveer. Door de ruime 5-1 overwinning op toen nog nummer vier van de ranglijst heeft ons vlaggenschip van de jeugdopleiding op doelsaldo de koppositie genomen.

Na een rustige eerste helft en een 0-0 ruststand, speelde alles zich af in een spetterende tweede helft. Met de stevige wind in de rug, kwamen onze mannen al snel op voorsprong en die gaven ze niet meer uit handen. Met deze vijfklapper, werd het doelsaldo ook nog eens stevig opgepoetst. Grote man aan de kant van Quick Boys was Alex van der Plas die met drie goals meer dan de helft van de productie voor zijn rekening nam. Inmiddels heeft de topscorer er al 7 in liggen deze competitie.

Aanstaande zaterdag reizen de mannen af naar Volendam en treffen daar wederom de nummer van de ranglijst. Eens kijken of de boys wederom kunnen uithalen. De wedstrijd start om 14:30 uur.