Uitzending Quick Boys Live staat online

De uitzending van Quick Boys Live was ditmaal niet live, maar dat doet aan de kwaliteit niets af! Aan tafel schoven de volgende gasten aan.

👉 Jan Zoutman en Raymon Kuipers
Van 2015 tot 2017 was Jan Zoutman trainer van Quick Boys. Met de blauw-witten werd Zoutman in 2016 kampioen, waarmee promotie naar de Derde Divisie werd afgedwongen. In dezelfde periode was Raymon Kuipers als doelman actief bij Quick Boys. Tegenwoordig is Kuipers trainer van Quick Boys 2, dat momenteel aan kop gaat in de competitie.

👉 Leen van den Oever en Mathijs van der Plas
Sinds 2018 is Leen van den Oever voorzitter van de Businessclub van Quick Boys. Mathijs van der Plas zit al vanaf 2009 in het bestuur en is verantwoordelijk voor de portefeuille Commerciële Zaken. Beiden vertellen over wat de Businessclub doet en betekent voor onze club en welke plannen er zijn voor de komende periode.

👉 Sander de Brito Roque en Stefan van Rijn
Al jarenlang komen we Sander de Brito Roque tegen als scheidsrechter in de Tweede Divisie. De ervaren leidsman vertelt hoe het is op dit niveau te fluiten en waarom het zo leuk is om scheidsrechter te zijn. Tegenover hem zit Stefan van Rijn: teammanager bij Quick Boys 1, maar in het verleden scheidsrechter en generatiegenoot van De Brito Roque.

👉 Jeffrey Ket en Kevin van Kippersluis
Generatiegenoten Jeffrey Ket en Kevin van Kippersluis speelden als tieners een aantal jaar samen in de jeugd bij Ajax en speelden later heel wat wedstrijden in het profvoetbal. Inmiddels zijn ze samen actief voor Quick Boys: Ket sinds 2018, Van Kippersluis sinds dit seizoen.