Quick Boys MA1 scoort 2.000 euro voor Stichting Juul

Het goede doel profiteert van successen van de meiden van Quick Boys
Afgelopen zaterdag 26 juni heeft Quick Boys MA1, na afloop van het jaarlijkse teamuitje, een cheque van 2.000 Euro uitgereikt aan Marijke Hesselberth, voorzitter van Stichting Juul. Marijke liet weten aangenaam verrast te zijn door de hoogte van het bedrag. Quick Boys MA1 heeft in totaal 57 competitiedoelpunten gemaakt en werd daardoor niet alleen kampioen, maar scoorde ook flink voor Stichting Juul. In de laatste wedstrijd werd alles op alles gezet om zoveel mogelijk doelpunten te maken, wat resulteerde in een 7-0 overwinning.

Een jaar geleden hebben speelsters en begeleiding van de MA1 van Quick Boys besloten om gedurende het gehele seizoen te scoren voor de Stichting Juul. Reden hiervoor was dat wij met z’n allen een groep meiden zijn die elke week lekker kunnen sporten en dat er kinderen zijn in Katwijk die dat niet kunnen vanwege die verschrikkelijk vervelende ziekte, kanker. En juist voor die groep Katwijkse kinderen en voor onderzoek naar kinderkanker met name de Stichting Helpen Helpt, een ouderstichting van het Sophia Kinderziekenhuis, zet de Stichting Juul zich in.

Door middel van intekenlijsten konden ouders, vrienden, buren, kennissen etc. inschrijven op het aantal te maken competitiedoelpunten door de MA1. Per gescoord doelpunt kon een bedrag gedoneerd worden. Voor de voorspeller van het juiste aantal doelpunten was een bal met alle handtekeningen van de speelsters en begeleiding beschikbaar gesteld. De bal werd uitgereikt aan de heer Freke die namens oma Freke aanwezig was, omdat zij de enige was die het juiste aantal doelpunten had voorspeld.

Geef een antwoord