Quick Boys maakt zich op voor nacompetitie

Door het veiligstellen van de tweede plaats in de Hoofdklasse B heeft Quick Boys zich geplaatst voor de nacompetitie. Quick Boys, RVVH en Spijkenisse zullen gaan strijden om één plaats in de halve finale van de play-offs. 

Als winnaar van de vervangende periodetitel treedt Quick Boys in eigen huis op zaterdag 16 mei aanstaande om 15:00 uur aan tegen RVVH, de winnaar van de tweede periodetitel. Bij winst op de Ridderkerkers speelt Quick Boys op zaterdag 23 mei het uitduel met Spijkenisse. Bij verlies of gelijkspel tegen RVVH speelt de formatie van trainer Ted Verdonkschot al op dinsdag 19 mei het uitduel met de Spijkenissers.

Indien Quick Boys de poule met RVVH en Spijkenisse weet te overleven, dan treffen de blauwwitten op dinsdag 26 mei (uit) en zaterdag 30 mei (thuis) de klasseperiodekampioen C. De finale van de nacompetitie is op zaterdag 6 juni en vindt plaats op neutraal terrein.  

De leden van K.v.v. Quick Boys en de leden van de Businessclub Quick Boys hebben, zoals gebruikelijk, vrije toegang tot de thuiswedstrijden van de blauwwitten in de nacompetitie. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s op sportpark Nieuw Zuid vanaf 13:30 uur geopend. Er worden reguliere toegangsprijzen gehanteerd.

Geef een antwoord