Quick Boys shop breidt uit

Met de feestdagen in aantocht neemt de drukte in de Fanshop toe. Het uitgebreide assortiment met Quick Boys kleding en fan artikelen geeft dan ook genoeg inspiratie voor de Sint of Kerstinkopen.

Alleen, één nadeel, het wordt drukker en dat is in deze tijd van COVID-19 maatregelen, verre van ideaal. Daarnaast hebben we natuurlijk een prachtig clubhuis dat a.g.v. diezelfde maatregelen niet gebruikt wordt. Dan is één en één snel drie en zo werd de shop tijdelijk uitgebreid en verplaatst naar het clubhuis. Het resultaat, een Quick Boys Fan Shop van het formaat ‘Bijenkorf’ en een grote aanloop van geïnteresseerden en kopers.

De shop is ook in deze Coronatijd gewoon geopend op woensdag van 16.00-18.00 uur en zaterdag van 9.30-12.30 uur. Kom vooral eens langs om dat leuke Quick Boys Sint of Kerstcadeau te scoren en profiteer van mooie aanbiedingen. Wat dacht je van een jubileum shirt voor € 19,95 of het speciale mooie uittenue compleet voor maar € 34,95.

Kom ook een langs en scoor je eigen Quick Boys cadeau of kijk online.

Wist je al dat je vanaf nu ook digitaal gepersonaliseerde Quick Boys artikelen kan bestellen uit de Shop. Denk hierbij aan handdoeken, telefoonhoesjes, mokken, kussens en dekbedden: allemaal kunnen ze met naam en/of rugnummer worden geleverd. Bestellen van deze artikelen kan via de site, onder Fanshop. Daarbij kun je kiezen voor gratis afhalen in de winkel of levering aan huis (€4,95).