Quick Boys Strandvoetbaltoernooi

Net als voorgaande jaren zal dit jaar het Quick Boys Strandvoetbaltoernooi worden georganiseerd. Het evenement is ditmaal niet op strand, maar op sportpark Nieuw Zuid. Het evenementenplein zal worden omgetoverd tot een terrein met twee zandvelden. 

Quick Boys Strandvoetbaltoernooi 2016
Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op 2 juli 2016, vanaf 12.00 uur.  Eerdere edities van het Quick Boys Strandvoetbaltoernooi werden bij Deining 19 georganiseerd. Toentertijd werd het toernooi ook afgesloten met een barbecue. Helaas kan het toernooi dit jaar niet opnieuw worden georganiseerd bij Deining 19 vanwege de nieuwe buren. Ondanks dat de locatie dit jaar veranderd is, is de organisatie ervan overtuigd er dit jaar opnieuw een waar spektakel van te kunnen maken. Nieuw Zuid is daar een perfecte locatie voor in ieder geval. Naast zand zullen er ook opblaasveldjes worden gehuurd. Op deze wijze zullen de teams voor de felbegeerde beker gaan strijden. Ten slotte zal er ook dit jaar een afsluitende barbecue worden gehouden op Nieuw Zuid. Het evenement zal afgelopen zijn rond 23.00 uur. 

De teams
Dit jaar spelen de teams 5 tegen 5. Tijdens het toernooi worden er minimaal 16 teams verwacht. Het belooft dan ook een mooie, drukke dag te worden. Er wordt in ieder geval veel aanhang verwacht op Nieuw Zuid. 

Arrangementen
Natuurlijk wil de organisatie het voor iedere bezoeker zo aantrekkelijk mogelijk maken. Voor iedere bezoeker zijn daarom verschillende pakketten samengesteld:

  • Voetbal arrangement (p.p) – 20 euro – 10 consumptiebonnen + BBQ kaart;
  • Los arrangement (p.p) – 25 euro – 10 consumptiebonnen + BBQ Kaart;
  • Los BBQ (p.p) – 10 euro.

Inschrijving
Er wordt aangeraden om minimaal 7 personen aan te melden. Je kan je gegevens sturen naar tifosiqb@gmail.com. Vergeet hierbij niet je teamnaam te vermelden! Mocht je 7 spelers hebben, dan kost het €140,- voor de gehele dag. 

Sponsoring
Niet geheel onbelangrijk is de sponsoring. De organisatie is daarom ook druk op zoek naar lokale ondernemers die het toernooi willen sponsoren. Het organiseren kost immers ook niet niks (zand, veldjes, muziek etc.)

Om het de toekomstige sponsors wat gemakkelijker te maken zijn er 4 arrangementen samengesteld:

Pakket 1: Logo op grote doek, 10 consumptiebonnen en 1 presentatiekaart barbecue (€125,-);
Pakket 2: Logo op grote doek, 20 consumptiebonnen en 2 presentatiekaarten barbecue (€175,-);
Pakket 3: Logo op grote doek, vermelding in aftermovie, 20 consumptiebonnen en presentatiekaart barbecue (€225,-)
Pakket 4: Een bijdrage naar wens. Wij zullen specifiek contact opnemen om uw wensen te bespreken. Mogelijkheden zijn groots, denk aan beachflags, interviews etc.

Deze organisaties gingen u al voor:

Dingeman en Hoek,
DutchBlue, 
Verdoes VOF,
Van Kruistum Schilders,
Schildersbedrijf Rowan,
Profile Paul,
Schildersbedrijf Ronald van Dijk,
TRT,
Station Drukwerk,
Peter Guijt Schilderwerken,
Schildersbedrijf Van Beelen & Hazenoot,
Niels Beelen Schilderwerken,
Robius,
Grillbar Ruig,
TRNSPRNT,
Buis Meubelen,
Haasnoot Wonen,
Strandpaviljoen ”t Wantveld.

Wilt u de organisatie helpen met het organiseren van het Quick Boys evenement van 2016? Mail dan naar tifosiqb@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord