Quick Boys verlengt contracten Bart Freke en Mike Ruijter

De verdedigers blijven de club trouw en spelen ook volgend seizoen op Nieuw Zuid
De A-selectie van K.v.v. Quick Boys krijgt steeds meer vorm. Het Technisch Management van de club heeft een akkoord bereikt met Bart Freke en Mike Ruijter over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. Beide verdedigers zullen ook volgend seizoen de blauwwitte clubkleuren verdedigen.
 
Bart Freke (27) kwam aan het einde van vorig seizoen over van Rijnsburgse Boys. De vrije verdediger is een vaste waarde in het basisteam van trainer Ted Verdonkschot. Freke miste tot nu toe slechts één wedstrijd. In dertien duels kwam de strafschopspecialist reeds tot vier treffers.

De Rijnsburger vormt in de laatste linie een duo met Mike Ruijter (23). De van zondagtopklasser AFC overgekomen centrale verdediger begon het seizoen als wisselspeler, maar knokte zich in het basiselftal. De inwoner van Badhoevedorp was eenmaal trefzeker.
Onlangs verlengden ook Jaap van Duijn en Milan Hoek hun contracten bij Quick Boys. Daarnaast hebben Mike Derlagen, Maarten Woudenberg en Harry Zwarthoed doorlopende verbintenissen.

Het Technisch Management is content dat opnieuw twee spelers zich langer verbinden aan Quick Boys en wenst Bart en Mike veel succes toe op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord