Quick Boys versterkt zich met Pers- en PR-coördinator in de persoon van Jan den Dekker

Jan den Dekker, bekend van lokale radio- en tv (RTV Katwijk) gaat helpen het pers- en pr-beleid van de vereniging verder vorm te geven
Het bestuur van K.v.v. Quick Boys is verheugd mede te delen dat Jan den Dekker positief heeft gereageerd op het verzoek deze rol op zich te nemen.  Jan zal zich gaan bezig houden met PR- en voorlichtingsactiviteiten en zal de organisatie gaan positioneren in de landelijke en lokale media. Hij zal hierbij geassisteerd worden door Jolanda Bellekom.

Jan zal verder leiding geven aan het opstellen van het PR-beleid door het team dat als onderdeel van de Multimedia & Communicatie Commissie verantwoordelijk is voor PR en Externe Relaties bij Quick Boys.

Voorzitter Huug van Duijn blijft overigens primair de Quick Boys-woordvoerder voor externe contacten. Het is de bedoeling dat Jan zich meer op de achtergrond gaat bezighouden met de coördinatie van inkomende en uitgaande contacten tussen externe partijen en de vereniging. Zodra er meer bekend is over de exacte invulling zal dit worden gecommuniceerd.

Wij wensen Jan veel plezier en succes toe.
Het bestuur van K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord