Quick Boys Vrouwen zet grote stap richting handhaving

Quick Boys Vrouwen 1 heeft in de heenwedstrijd van de ‘finale’ om promotie/degradatie een grote stap gezet op weg naar handhaving. Op het eigen sportpark Nieuw Zuid won het team met 4-1 van Sleeuwijk Vrouwen 1.

De wedstrijd moest onder zware omstandigheden worden gespeeld. Ondanks de hoge temperatuur werkte het team keihard, en dat werd beloond. Sleeuwijk kwam tegen de verhouding in nog wel aan de leiding, maar mede dankzij een snelle tegentreffer ging Quick Boys rusten met een 2-1 voorsprong. Uiteindelijk werd de score in de tweede helft opgeschroefd naar 4-1.

Waar in de eerste play-off tegen Zuidland Vrouwen 1 nog een achterstand van drie doelpunten (5-2) moest worden goedgemaakt in de return (5-0), kan Quick Boys nu met drie doelpunten voorsprong naar de laatste wedstrijd toewerken. Aanstaande zaterdag kan in Sleeuwijk handhaving worden bereikt. Van onderschatting zal geen sprake zijn: de meiden zullen weer keihard moeten werken om het doel te halen. Maar met de inzet en strijd dat het team levert moet dat mogelijk zijn!

Geef een antwoord