Regelmatige oefenzege op Ter Leede

Quick Boys boekte gisterenavond een 3-0 overwinning in de oefenwedstrijd tegen Ter Leede. Na de vroege openingstreffer van Olaf van der Sande stelden Ricardo Kuyvenhoven en Jesper de Vré de zege na rust veilig.

Met name in het eerste bedrijf kende de formatie van trainer Edwin Grünholz de nodige moeite met de zaterdagderdedivisionist uit Sassenheim. Meerdere keren werden de bezoekers gevaarlijk en moest de blauw-witte defensie, onder leiding van de sterk keepende Pim van der Plas, ingrijpen voordat onder andere ex-Quick Boyzers Yassin Kaabouni en Robert Steemers succesvol konden worden. Voorafgaand aan de serie kansen voor Ter Leede ging het doelpunt van Van der Sande die een pass van Kevin Gomez Nieto op waarde wist in te schatten: 1-0.

Na de doelwisseling werden de nodige wissels doorgevoerd en ging het tempo aan de zijde van de blauw-witten omhoog. Het resulteerde in een prachtige tweede treffer van Kuyvenhoven die een afvallende bal in één keer op zijn slof nam: 2-0. Een kwartier later viel het derde en laatste doelpunt van de avond. Een harde en scherpe voorzet van Tommy Bekooij werd door Jesper de Vré op knappe wijze binnengegleden: 3-0.

Aanstaande zaterdag oefent Quick Boys andermaal in eigen huis. Ook dan is een regiogenoot de tegenstander. Op Nieuw Zuid is FC Lisse te gast. De aftrap is om 15:00 uur.