Ruime oefenzege op Jodan Boys

Quick Boys heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen zaterdaghoofdklasser Jodan Boys op overtuigende wijze gewonnen. Na een 2-0 ruststand liepen de blauwwitten in de tweede helft naar een 5-0 overwinning. Bert Steltenpool, Kenny Anderson, Jesse van Nieuwkerk en Marc de Kruijs waren de doelpuntenmakers aan de zijde van de thuisploeg. Tussendoor had een verdediger van de bezoekers zijn eigen doelman verschalkt op sportpark Nieuw Zuid.

Het oefenduel was amper één minuut onderweg als Ricardo Kuyvenhoven het vijandelijk strafschopgebied binnendringt en Steltenpool in de gelegenheid om de score te openen: 1-0. Na de vroege openingstreffer van de blauwwitten leek de wedstrijd in balans. Er vielen over en weer (kleine) kansen te noteren. Op slag van rust wist Quick Boys de voorsprong te verdubbelen. Kenny Anderson bleef oog-in-oog met sluitpost Marvin Straver koelbloedig: 2-0.

Na de doelwisseling – met Raymond Baten in de ploeg in plaats van Kuyvenhoven – was Quick Boys duidelijk de bovenliggende partij. Na een klein kwartier in het tweede bedrijf werkte een Gouwenaar op onfortuinlijke wijze een voorzet van Kay Tejan achter zijn eigen doelman: 3-0.

De laatste doelpunten kwamen op naam van een tweetal invallers. Eerst promoveerde Jesse van Nieuwkerk een hoekschap van Baten tot de vierde treffer van de middag: 4-0. In de extra tijd was Marc de Kruis het eindstation van een vlotlopende aanval van de blauwwitten: 5-0.