Selectie neemt nieuwe apparatuur in gebruik

Businessclub Quick Boys en Supportersvereniging Quick Boys sponsoren fitnessapparaten
Afgelopen week zijn de nieuwe fitnessapparaten geleverd op sportpark Nieuw Zuid. In het krachthonk kunnen geblesseerde spelers middels hersteltrainingen werken aan hun rentree. De oude apparatuur vertoonde kuren en diende vervangen te worden. Businessclub Quick Boys en Supportersvereniging Quick Boys hebben financiële bijdragen geleverd om de apparaten door de club te kunnen aanschaffen.

Met de hometrainer LifeFitness C1 Go met de bijgeleverde borstband kunnen de spelers verschillende hartslaggestuurde programma’s doen. Met een aantal unieke programma’s, zoals racen tegen de computer en sporttraining. 
Daarnaast is een X1 Go crosstrainer van LifeFitness geleverd. Dit apparaat is ideaal voor de sporter die gewoon wil opstappen en trainen. Dit toestel heeft alles wat een sporter verwacht van een Life Fitness-crosstrainer: ongeëvenaarde kwaliteit, een soepele total-body beweging en het gepatenteerde elliptische Link6™-aandrijfsysteem, dat garant staat voor een bijzonder natuurlijke en comfortabele loopbeweging. Met de Go Console beschikt het apparataar over een bijzonder gebruiksvriendelijke interface met de essentiële workoutprogramma’s die de sporter nodig hebt voor effectieve fitnesstrainingen.

De A-selectie en het Technisch Management willen de Businessclub en Supportersvereniging langs deze weg hartelijk danken voor de aanschaf van de apparatuur en zijn ervan overtuigd dat zij een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de verwezenlijking van de doelstellingen van het eerste elftal.

Geef een antwoord