Spijkerbroekengala voor herhaling vatbaar

In navolging op eerdere gala’s werd afgelopen zaterdag 21 juni het eerste Spijkerbroekengala op Nieuw Zuid georganiseerd. En het was een geweldig succes. Bijna 400 bezoekers mocht de jubileumcommissie Quick Boys-100 jaar verwelkomen in ons prachtige nieuwe clubhuis, dat voor deze avond in het blauw-wit was aangekleed.

Na het ‘staatsieportret’ (kijk hier voor alle foto’s) bij binnenkomst werden alle gasten in het clubhuis ontvangen met een prosecco en de amuse. Een opmaat naar een lange en mooie avond. Vanaf acht uur was het ieder half uur raak en werden onder het genot van bijpassende wijnen van ‘Hollander in Wijnen’ de zes gangen van het Walking Dinner uitgeserveerd.

Na de laatste gang was er – net als bij ieder ander Gala – een veiling met diverse kavels, van een Workshop Zalmroken voor 20 personen tot een reis met vier man naar de Duitse Bekerfinale en van een ingelijst Quick Boys shirt met handtekeningen van de huidige selectie tot een elektrische fiets van Profile Paul. Geheel in de sfeer van het Spijkerbroekengala waren er ruim voldoende kavels voor een kleinere beurs. Als aandenken aan een geweldig gala kregen alle gasten bij vertrek het eigen glas met jubileumlogo mee, als aandenken aan de avond. 

Met een veilingopbrengst van bijna € 30.000 en een avond die tot in de late, late uurtjes doorging, kunnen we alleen maar spreken van een geweldig succes. Eén dat ook zeker voor herhaling vatbaar is en nu al past in het rijtje van Quick Boys hits als de Culinaire Avond en het Gala.

Zonder de steun van de vele vrijwilligers en natuurlijk sponsors Grill-bar Ruig, Keurslagerij Vooys, het Wapen van Kattuk en Roots Fish Smokery was het Spijkerbroekengala nooit zo’n succes geweest.

Via deze weg willen we alle sponsors en zeker ook de vele vrijwilligers namens de Jubileumcommissie Quick Boys-100 jaar van harte bedanken voor hun inzet en steun.

 

 

Geef een reactie