Statusupdate nieuw toegangshek sportpark Nieuw Zuid

Tot grote teleurstelling van een groot aantal leden moest enkele jaren geleden het traditionele blauwwitte toegangshek noodgedwongen worden vervangen door een nieuwe, moderne omheining. Achter de schermen is de vereniging al geruime tijd bezig met de uitwerking van het plan om de entree van sportpark Nieuw Zuid te verfraaien.

Door het bestuur is een projectgroep in het leven geroepen die enige tijd geleden gestart is met het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Samen met een aantal aan de club verbonden sponsors en vrijwilligers is het plan verder uitgewerkt. Vervolgens is het vergunningstraject gestart. Vorige week is de benodigde vergunning door de gemeente Katwijk verstrekt. Het definitieve ontwerp van StudioOzo is toegevoegd aan dit websitebericht.

Zodra de financiële middelen hiervoor beschikbaar zijn, zal worden gestart met de realisatie van het bouwwerk. De projectgroep hoopt een beroep te kunnen doen op een aantal vrijwilligers binnen onze vereniging die een steentje willen bijdragen aan de bouw van het nieuwe gezicht van Nieuw Zuid. Uiteraard houdt de projectgroep de achterban op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

 

Geef een antwoord