Stem op Quick Boys voor het Rabobank Wensenfonds

De Stichting 100 jaar Quick Boys is een van de genomineerden voor het Rabobank Wensenfonds. En die willen we winnen ook! Om in november op het podium te staan mét een cheque voor onze vereniging, hebben we flink wat stemmen nodig. Als klant of lid van de Rabobank Leiden-Katwijk kun jij ons daarbij helpen.

Wat is onze wens?
Onze wens is een financiële bijdrage aan het jubileumboek “Quick Boys 100 jaar”. Zoals bekend bestaan onze vereniging in 2020 honderd jaar, wat we groots gaan vieren met onder meer een exclusief jubileumboek. Hier is veel geld voor nodig, wat we met behulp van het Wensenfonds van de Rabobank voor een aanzienlijk deel kunnen financieren.

Hoe kun jij ons helpen?
Vanaf 25 oktober kunnen (particuliere) klanten en leden van de Rabobank hun stem(men) uitbrengen via de website van de Rabobank Leiden-Katwijk. Klanten ontvangen drie stemmen die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden ontvangen een extra stem en kunnen deze naar eigen wens inzetten. Stemmen kan tot en met 10 november.
Dus: Heb jij een stemcode ontvangen per e-mail of post? Help ons dan om onze wens te realiseren en breng jouw stem uit op onze wens! (En vraag meteen al jouw bekenden om hetzelfde te doen…). Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wens in vervulling te laten gaan. Let op: Quick Boys is genomineerd onder de naam St. 100 jaar Quick Boys.

Wat is het Rabobank Wensenfonds?
Het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten zij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij de club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten. Na nominatie door een jury is het aan de klanten en leden van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.

 

Geef een reactie