Sterke start Jong Quick Boys

Winst in eerste thuisduel
Dinsdagavond heeft Quick Boys onder de 23 jaar de thuiswedstrijd tegen de leeftijdgenoten van Alphense Boys met 2-0 gewonnen.

In een sterke wedstrijd van beide kanten trokken de blauwwitten aan het langste eind. Voor rust mocht Marco van der Plas in de 20e minuut de 1-0 op het scorebord zetten na een splijtende pass van Pascal van der Plas.

Na de rust kwamen beide elftallen weer sterk uit de kleedkamers en hielden het tempo hoog. Ondanks dat werden er niet veel kansen gecreëerd. In de 63e minuut bracht een verdediger van Alphense Boys Danny Wenink ten val in het strafschopgebied. Mark van der Plas mocht de marge vergroten vanaf de stip en faalde niet, 2-0.

Dit was tevens de eindstand. Een belangrijke overwinning voor de beloften tegen één van de sterkere tegenstanders in de Eerste Divisie B.

Er is dit jaar voor een nieuwe opzet gekozen voor deze competitie, deze competitie bestaat nu uit een Eerste Divisie A en B en uit een Tweede Divisie. Jong Quick Boys komt uit in de Eerste Divisie B met Vitesse Delft, Voorschoten’97, Rijnsburgse Boys, Concordia en Alphense Boys.

VVSB, die ook in de Eerste Divisie B werd ingedeeld, heeft zich al voor de start teruggetrokken. De nummers 1 van de Eerste Divisie A en B spelen tegen elkaar in de finale op 8 mei 2012. Door het terugtrekken van VVSB degradeert alleen de nummer 7 uit de 1e divisie A naar de Tweede Divisie.

Hieronder de komende wedstrijden van Quick Boys o23.

25 okt 2011: Voorschoten’97 o23 – Quick Boys o23 , 20.00 uur
15 nov 2011: Quick Boys o23 – Rijnsburgse Boys o23, 20.00 uur
7 feb 2012: Concordia o23 – Quick Boys o23 , 20.00 uur
28 feb 2012: Vitesse Delft o23 – Quick Boys o23 , 20.00 uur