Succesvolle Belactie Vriendenloterij

Speel ook mee en steun de jeugdopleiding van K.v.v. Quick Boys
K.v.v. Quick Boys organiseerde afgelopen dinsdag in samenwerking met de VriendenLoterij (www.vriendenloterij.nl ) een speciale belactie met als doel geld op te halen voor de club. Vrijwilligers van de club hebben zich ingespannen om deelnemers voor de VriendenLoterij te werven. Door mee te spelen met de VriendenLoterij wordt Quick Boys in financiële zin gesteund. Tijdens de belactie werden liefst 67 loten verkocht. Inmiddels spelen bijna 80 deelnemers mee namens Quick Boys.

Makkelijk en eenvoudig verdiend
Van ieder verkocht lot gaat de helft van de opbrengsten direct naar onze club, iedere maand opnieuw. Gemiddeld worden er tijdens een belactie 40 loten verkocht, wat op jaarbasis meer dan € 2.800,- oplevert voor de club!

Ook meespelen?
Bent u niet gebeld, maar wilt u wel meespelen met de VriendenLoterij? Dat kan. Meespelen voor K.v.v. Quick Boys is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl  of bel naar 0900 – 300 1400 (clubcode: 9158) en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct de jeugd van K.v.v. Quick Boys. U maakt dan wekelijks kans op duizenden prijzen. En het mooie is, wint u een prijs dan mag u uw vrienden ook een prijs toekennen!

Steun de jeugdopleiding
K.v.v. Quick Boys wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Met steun van de VriendenLoterij kan Quick Boys de inkomsten aanwenden voor het ondersteunen van de jeugdopleiding. Een makkelijker manier om K.v.v. Quick Boys te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee! Klik HIER om mee te spelen voor de club.

De club wint, u ook?
Dus sla twee vliegen in één klap: u steunt de jeugdopleiding van K.v.v. Quick Boys en bovendien maakt u maandelijks kans om een van de vele mooie prijzen te winnen.

Geef een antwoord