Succesvolle 2e dag jeugdclinics

Zaterdag 27 februari stond de tweede dag van de jeugdclinics op het programma. Onder ideale weersomstandigheden werd opnieuw een uitgebreid trainingsprogramma afgewerkt onder leiding van Staf en spelers van Quick Boys 1. Het ochtendprogramma was voor de jongste jeugd, waarna het middagprogramma afgewerkt werd door de oudere jeugdteams.

Ons mooie hoofdveld, waar helaas al maanden niet gespeeld wordt door ons vlaggenschip, was terrein voor de spelertjes van de landenteams. Onder leiding van een grote groep trouwe begeleiders en een aantal Quick Boys 1 spelers kon de jongste voetbaljeugd helemaal losgaan in een ochtend- en middagsessie.

Op de bijvelden

Op veld 2 t/m 5 stond een ochtendprogramma gepland voor de JO8 (veld 2&3), JO9 en MO9 (veld 4&5) en onder leiding van Paul van der Helm en Martijn de Zwart werd op veld 6 een prima keepersclinic gegeven.

Zo betraden meer dan 150 spelertjes en speelstertjes en meer 30 keepers op deze zaterdagochtend de velden, waar ze onder leiding van hun ‘Quick Boys 1-iconen’ diverse oefeningen afwerkten. Net als een week geleden werd het een groot succes en via een prima opgezet programma kon de jeugd haar kunsten laten zien.

Middagsessie

Tijdens de middagsessie konden de oudere jeugdspelers en -speelsters aan de bak. Op veld 2 werden de spelers van de JO18 en JO19 o.a. stevig onder handen genomen door hersteltrainer Jan de Jager, die een intensieve bokstraining had ingepland.

Op de andere velden werden er door de JO16, JO17 (veld 3) en MO13 (veld 4) en MO15 t/m MO19 (veld 5) ook weer diverse oefeningen afgewerkt. Bij de meidenteams stond het programma die middag mede onder leiding van de vrouwen van Quick Boys vrouwen 1.  

We mogen als club terugkijken op twee succesvolle dagen, waarbij staf en spelers van Quick Boys 1 en Vrouwen 1 hun betrokkenheid toonden bij de jeugdactiviteiten van onze club. Deze jeugdclinics zullen zeker een vervolg krijgen in de toekomst.