Tennisclinic voor Quick Boys 2

Zaterdag 14 februari, ook wel bekend als Valentijnsdag. Een dag waarop de mannen van Quick Boys 2 geen competitie- of bekerverplichtingen hadden. Dat betekent uiteraard niet dat er helemaal niets werd gedaan…

Vandaag bleven de voetbalschoenen voor de verandering in de tas en werden de tennisschoenen aangetrokken. Voorafgaand was er natuurlijk het heugelijke nieuws dat onze trainer Sjaak Polak ook volgend seizoen op Nieuw Zuid werkzaam zal zijn. Het decor van deze tennismiddag was Tennishal de Klinkenberg in Sassenheim. Hier hadden we de beschikking over 3 van de 6 tennisbanen, alwaar de spelers en staf een ruim twee uur durende, pittige clinic kregen voorgeschoteld van de drie enthousiaste tennisleraren Gert Jan Minnee, Jan Willem Lugthart en George Burley. Zij hadden een mooi programma in elkaar gedraaid, met op het eind van de clinic enkele partijen, waarbij de gedane oefeningen in de praktijk konden worden uitgevoerd.

Na de inspanning was er uiteraard nog een derde helft, waar de vrouwen en enkele vriendinnen ook mee konden genieten van een door de gebroeders Scheepmaker fantastisch bereid warm buffet.

Al met al was het dus een zeer geslaagde middag cq. avond. Wij willen als groep Ben Dijkdrent, de trainers Gert Jan Minnee, Jan Willem Lugthart en George Burley, Tennishal de Klinkenberg (Jan en Yvonne) en uiteraard Leon en Mark Scheepmaker bedanken voor het mede mogelijk maken van deze dag!

Spelers en Technische Staf Quick Boys 2

 

 

 

Geef een antwoord