Terugblik op een mooie competitiedag

Afgelopen zaterdag 14 november was de eerste volle dag van de onderlinge “Quick Boys 100 jaar” Wintercompetitie. Maar liefst 39 wedstrijden werden er gespeeld, van de landenteams tot de JO18. De eerste teams gingen al om 8:30 uur het veld op, terwijl de laatste teams om 16:15 uur het veld afkwamen. Een lange en mooie dag.

De statistieken

20x ging de ‘thuisspelende’ ploeg als winnaar van het veld en 14x de ‘uitspelende’ ploeg. In vijf wedstrijden werd een gelijkspel genoteerd, waarvan driemaal een 4-4 uitslag. De grootste overwinning was 15-1, de opvallendste die van de JO15-1 op de JO18-2. De meeste doelpunten vielen in de wedstrijd, Mexico – Uruguay, namelijk 24 stuks, netjes verdeeld over beide ploegen. Slechts drie ploegen wisten helemaal niet te scoren, allemaal meidenteams. In 21 wedstrijden werden maar liefst 10 doelpunten of meer gescoord.  

Zie hieronder een impressie van de dag in beeld

[met dank aan Dolf van der Mey]

DSC_0002

Afbeelding 1 van 180

Niet alleen op de velden waren onze leden actief, want ook langs de velden was er reuring genoeg. Niet alleen de coaches, begeleiders en scheidsrechters waren volop bezig, maar ook de kantine commissie pakte weer groots uit. Niet alleen werd de koffie voor alle vrijwilligers uitstekend verzorgd, ook was er voor alle kinderen en leuke versnapering. Uiteraard geheel in de sfeer van de aangekomen Goedheiligman en mede mogelijk gemaakt door Meesterbakker Van Maanen.

Inmiddels kijken we al weer vooruit naar opnieuw een mooie wedstrijddag, aankomende zaterdag 21 november. Ook dan stromen de velden vanaf 8:30 uur weer vol.