Trainers Derek van der Plas en Raymon Kuipers blijven verbonden aan de club

Niet alleen bij de hoofdmacht is sprake van continuïteit binnen de technische staf. Ook de trainers van Jong Quick Boys en het tweede elftal, respectievelijk Derek van der Plas en Raymon Kuipers, hebben hun aflopende contracten met één seizoen verlengd. Zij zullen daarom ook volgend seizoen actief zijn op sportpark Nieuw Zuid.

 

 

Met de talenten van Quick Boys O21 stortte Van der Plas (39) zich aan het begin van het lopende seizoen in het avontuur na de introductie van de nieuwe beloftencompetitie. Onder leiding van de oud-eerste elftalspeler bezette Jong Quick Boys voor de onderbreking op de tiende plaats. Met zijn kennis en ervaring is Van der Plas, die onlangs zijn KNVB-opleiding TC1/UEFA A met succes heeft afgerond, een uitermate geschikte trainer voor de jonge talenten en weet hij als geen ander wat er nodig is om de stap naar het eerste elftal te kunnen maken.

Na het beëindigen van zijn actieve voetballoopbaan keerde Kuipers afgelopen zomer terug op het oude nest als trainer van het tweede elftal. Tot het moment van het stopzetten van de competitie was Quick Boys 2 nog altijd ongeslagen en stond de formatie van de 38-jarige Kuipers in de top van het klassement genesteld. Ook de inwoner van Zoetermeer, die eerder als doelman aan de club verbonden is geweest, heeft de ambities om zich te verder te ontwikkelen bij de blauw-witten en zet om die reden zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis.

De clubleiding is verheugd met het aanblijven van Derek van der Plas en Raymon Kuipers en hoopt dat zij op Nieuw Zuid de volgende stap in hun trainerscarrière kunnen zetten.