Tweede Paasdag Schilderstoernooi op Nieuw Zuid

toernooi voor A1, B1 en C1
Op tweede paasdag, maandag 21 april 2013, organiseert K.v.v. Quick Boys voor de vijfde achtereenvolgende keer het Schilderstoernooi op sportpark Nieuw Zuid. Een voetbalevenement waar de hoogste jeugdteams strijden om de eerste plaats.

In 2010 heeft Quick Boys een lang vervlogen traditie in ere hersteld door op tweede paasdag een toernooi te organiseren voor de A1, B1 en C1. Het toernooi is omgedoopt tot ‘Schilderstoernooi’ omdat het toernooi voornamelijk door schildersbedrijven uit Katwijk en omstreken wordt gesponsord.

Dit jaar zullen de A-, B- en C-junioren van Alexandria ’66, Almere City, ARC, DOVO, DWS, Haaglandia/Sir Winston Leisure,  voetbalschool JVSS, Scheveningen, SHO, UNA/Brinvast, Vriendenschaar en uiteraard die van Quick Boys in het strijdperk treden. De deelnemers acteren voornamelijk in de hoogste klassen van het amateurvoetbal. Zij strijden niet alleen voor de eer, maar ook voor geldprijzen.

Net als de vorige jaren zullen de teams ook dit jaar getrakteerd worden op een broodmaaltijd, mede mogelijk gemaakt door Meesterbakker Van Maanen.

De toegang tot sportpark Nieuw Zuid is uiteraard gratis. De wedstrijden starten om 9.30 uur. De prijsuitreiking vindt plaats rond 15.30 uur.

Geef een antwoord